Kompatibilní verze
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina per pizza
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Composta di pere e zenzero
- 250 g di pere Williams, sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di zenzero in polvere, a piacere
- 50 g di zucchero di canna integrale
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- 250 g di acqua
- 100 g di gamberetti freschi sgusciati e puliti
- 400 g di mozzarella di bufala a fette, scolata
- 150 g di pancetta tesa di maiale a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4209 kJ / 1006 kcal
- Protein
- 40.7 g
- Sacharidy
- 95.5 g
- Tuk
- 51.2 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3ωρ. 10 λεπτ.
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4h
Pizza alla romana
1h 40min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 min
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza New York style
3 godz. 50 min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min