Zařízení & příslušenství
三杯杏鮑菇
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
黑麻油30 克
-
糖15 克
-
薑 切片10 克
-
新鮮杏鮑菇 切滾刀塊150 克
-
綜合甜椒 (紅黃椒皆可),切片100 克
-
素蠔油30 克
-
新鮮九層塔25 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.455 g
Kalorie
471 kJ /
112 kcal
Tuk
7.64 g
Vláknina
1.813 g
Sacharidy
11.026 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan