Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 320 g água
- 20 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 10 g manjericão
- 150 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ malagueta cortada em rodelas (volitelně)
- 150 g queijo ricota
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 150 g salsichas picantes cortadas em rodelas
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Telhas de polvilho
6h
Noodles com camarões e molho teriyaki
1h 10 min
Ovos-moles de Aveiro
50 menit
Gulab jamun com água de rosas
30 min
Pintainhos
35 Min
Pão de queijo com linguiça
45 Min
Pão de 4 queijos
40 min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10 min
Quindão
1 godz. 5 min
Bebinca
1j
Pães grelhados com manteiga de ervas
35 Min
Pão de queijo fácil
30 min