Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 320 g água
- 20 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 10 g manjericão
- 150 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ malagueta cortada em rodelas (volitelně)
- 150 g queijo ricota
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 150 g salsichas picantes cortadas em rodelas
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
1 Std. 50 Min
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 Std. 30 Min
Piza na grelha
1h 25min
Almofadinhas de bacalhau
1h 45min
Pão com espinafres e ovo
2 godz. 30 min
Palha italiana
2h
Maçapão
5min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1u.
Choux de camarão com molho de açafrão
1 godz. 30 min
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1h 40min
Bolo com cobertura de leite condensado e morango
2 godz. 30 min
Brioches divertidos
1u.