Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crosta
- 30 g azeite
- 40 g azeitonas pretas s/ caroço
- 50 g broa de Avintes
- 5 g coentros
Bacalhau
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos pequenos
- 500 g bacalhau demolhado
- 1000 g cebola cortada em lâminas
- 50 g azeite
- 150 g leite
- 200 g queijo-creme
- 1 c. chá de folhas de tomilho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 483 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Pataniscas de bacalhau
50min
Bacalhau à moda de Braga
40min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Bacalhau na broa
1 godz.
Bacalhau com vinho do Porto
45 min
Bacalhau com grão e broa
45 min
Bacalhau com broa e pimentos
1 godz.
Bacalhau de cebolada e broa
1 godz.
Frango com molho de leitão
1 godz.
Polvo à lagareiro
1h 30min
Cabrito assado
16 Std.
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10min