Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g banha
- 20 g manteiga
- 40 g bacon cortado em tiras
- 50 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 16 cebolinhas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 malagueta cortada em rodelas
- 50 g tomate maduro em pedaços
- 10 g colorau
- 50 g vinho branco
- 25 g aguardente
- 25 g vinho do Porto
- 1000 g frango do campo partido em pedaços
- 1 pitada de sal
- 10 g amido de milho
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 412 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Carne de porco em vinha d’alhos
48h
Ensopado de cabrito
40 Min
Frango na Púcara
1 Std.
Caldeirada de cabrito
2 Std. 50 Min
Rancho
2 Std. 45 Min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Borrego mediterrânico
10u.
Borrego à moda de Alpiarça
25 Std.
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Arroz malandro de entrecosto
1 Std.
Frango com molho de leitão
1 Std.
Arroz de pato
1h 5 min.