Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 baguettes, parbaked, (cut in 24 x 1 cm slices)
- 3 - 4 Tbsp extra virgin olive oil
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g red onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 6 anchovy fillets, in oil, drained
- 100 - 120 g tinned tuna, in brine, drained
- 225 g tinned chopped tomatoes
- 2 Tbsp tomato purée
- 25 g pickled baby capers, drained
- ½ tsp chilli flakes (volitelně)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 12 pitted black olives, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 2.9 g
Alternativní recepty
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Seafood Pozole
1 Std. 15 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3 Std.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min