Zařízení & příslušenství
Buckwheat and Asparagus Risotto
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
2 portions
Suroviny
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
-
buckwheat70 g
-
water plus extra for soaking200 g
-
salt10 g
-
green asparagus3
-
Parmesan cheese30 g
-
ice cubes10
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
-
pine nuts60 g
-
sunflower oil50 g
Pickled Asparagus
-
caster sugar50 g
-
vinegar150 g
-
water100 g
-
green asparagus3
Asparagus Jus
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)200 g
-
liquid vegetable stock65 g
-
double cream65 g
Finalisation
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
mascarpone20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
green asparagus cut in small pieces (5 mm)3
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1280 mg
Protein
20 g
Kalorie
3113 kJ /
750 kcal
Tuk
57 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
33 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simon Rogan
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Pasta alla Nerano
40 min
Asparagus Risotto
45 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17 godz. 15 min
Chickpea soup (Revithia)
Brak ocen
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Seafood Soup
Brak ocen
Pea and Mint Risotto
40 min