
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sourdough Starter
- 50 g sourdough starter (see tip)
- 100 g strong white bread flour
- 100 g filtered water
Ciabatta
- 300 g water
- 400 - 450 g strong white bread flour
- 10 g salt
- 2 Tbsp olive oil
- semolina for dusting
Topping
- 250 g raw cashew nuts soaked in warm water for approx. 1 hour
- 30 g fresh parsley cut in pieces
- 1 lemon finely grated zest and juice
- 70 g olive oil
- ½ tsp mustard
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 200 g leeks cut in pieces
- 200 g broccoli cut in strips
- 200 g fresh mushrooms cut in pieces
- 100 g Swiss chard cut in strips
- ½ tsp dried chilli flakes
Assembly
- 2 garlic cloves halved for rubbing
- 30 g watercress leaves only
- 1 Tbsp olive oil for seasoning, plus extra for greasing
- ½ lemon finely grated zest and juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 232 kcal / 970 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 224 mg
Alternativní recepty
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Almond Vegetable Crumble
7h
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Maple-glazed Carrots
45min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min