Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sourdough Starter
- 50 g sourdough starter (see tip)
- 100 g strong white bread flour
- 100 g filtered water
Ciabatta
- 300 g water
- 400 - 450 g strong white bread flour
- 10 g salt
- 2 Tbsp olive oil
- semolina, for dusting
Topping
- 250 g raw cashew nuts, soaked in warm water for approx. 1 hour
- 30 g fresh parsley, cut in pieces
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 70 g olive oil
- ½ tsp mustard
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 garlic cloves
- 200 g leeks, cut in pieces
- 200 g broccoli, cut in strips
- 200 g fresh mushrooms, cut in pieces
- 100 g Swiss chard, cut in strips
- ½ tsp dried chilli flakes
Assembly
- 2 garlic cloves, halved for rubbing
- 30 g watercress, leaves only
- 1 Tbsp olive oil, for seasoning, plus extra for greasing
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 224 mg
Alternativní recepty
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan Butter
2 godz.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Pasta alla Nerano
40min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Vegan Brownies
2h 40min