
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 feuilles de gélatine
- de l'eau pour tremper
- 1 orange bio de préférence
- 150 g d'asperges blanches épluchées, les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)
- 400 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- ½ c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café de sel
- 20 g de jus d'orange
- 150 g d'asperges vertes les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)
- 40 g de jus de citron vert
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 309 kcal / 1292 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poisson à la thaïlandaise cuit dans des feuilles de bananier accompagné d'une salade mixte
Žádné hodnocení
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20min
Sabayon classique
15min
Sabayon
15min
Sauce béarnaise
15min
Risotto au saumon et fenouil
25min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1hod. 10min
Magret de canard aux fruits de la passion, purée de betterave
45min
Mousse à la truite
5min
Sabayon
15min