Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla alle mandorle
- 65 g di zucchero
- 30 g di mandorle pelate
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Ganache al cioccolato bianco
- 180 g di panna (35% di grassi)
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di frutti di bosco misti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 29.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartellette alla frutta fresca
7 godz. 5 min
Cestini di frolla con composta di pere
2h 20min
Danish layer cake
4 godz.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Bicchierini con crema al limone e biscotti
1 godz. 30 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Crostata di pere al cioccolato
1h 20min
Cestini di crema e frutta
3h
Profiterole bianco
3h 15min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Torta Diplomatica
3h
Cream tart
4 godz.