Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Frolla alle mandorle
- 65 g di zucchero
- 30 g di mandorle pelate
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 120 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
- 1 pizzico di sale
Ganache al cioccolato bianco
- 180 g di panna (35% di grassi)
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di frutti di bosco misti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 29.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Tortine al cioccolato
1h 25min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 godz.
Tartellette alla frutta fresca
7 Std. 5 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake cotta alle fragole
5 godz. 10 min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min
Crostata classica alla frutta mista
1h 20 min
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 godz. 45 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min