Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 400 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 200 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para engrasar el molde)
- 100 g de agua fría
- harina de repostería
Relleno
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de hojas de espinaca frescas (limpias y secas)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 2 cucharadas de queso parmesano rallado
- 200 - 250 g de queso ricota
Montaje
- harina de repostería
- 6 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 huevo batido
- 1 cucharadita de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2432 kJ / 581 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 38.6 g
- Nasycený tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 743.5 mg
Alternativní recepty
Tarta salada de calabaza y espinacas
1 godz. 20 min
Quiche de cebolla
1h
Pastafrola de membrillo
2h
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Scones
30 min
Pastel de maíz
45 min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Tarta de ricota
4h
Torta Rogel
2 godz. 20 min
Tarta integral de cebollas
1 godz. 10 min
Tarta salada de puerros
1 godz. 10 min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min