Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karayip yahnisi
-
800
g kemiksiz kuzu kol, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
nebo 800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 20 g limon suyu
- 60 g Worcestershire sosu
- 3 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 180 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 - 4 dal kişniş yaprağı
- 2 - 3 tutam kuru kekik
-
2
taze defne yaprağı
nebo 1 kurutulmuş defne yaprağı - 1 - 1 ½ tk toz acı kırmızı biber
- 25 g sıvı yağ
-
20
g şeker
nebo 20 g esmer şeker - 50 g domates püresi
- 1 ½ tk tuz
- 450 g su
Buharda pirinç pilavı
- 160 g basmati pirinci
- 300 g su
- 4 tutam tuz
-
4
tk sıvı yağ
nebo 4 tk tereyağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Şeker Şurubu
30 Min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Žádné hodnocení
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Žádné hodnocení
Karnabaharlı Pilav ve Köri Soslu Köfte
1h 5min
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Žádné hodnocení
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
45 Min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 Min