
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 180 g brązowego cukru
- skórka z cytryny ekologiczna, bez białych błonek
- 500 g rabarbaru pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
- 100 g płatków owsianych
- 100 g mąki pszennej
- 100 g masła pokrojonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 370.7 kcal / 1551.9 kJ
- Protein
- 4.2 g
- Tuk
- 15.2 g
- Sacharidy
- 57.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Czereśniowa galette
1hod. 25min
Mazurek wieniec z karmelizowanymi cytrusami
1hod. 35min
Rabarbarowe ślimaczki
2hod.
Szybkie ciasto ze śliwkami
1hod. 10min
Galette z borówkami
1hod. 25min
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2hod. 10min
Jabłka pod kruszonką
55min
Tarta z rabarbarem i bezą
2hod. 20min
Tarta z botwinką i serem feta
1hod. 45min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1hod. 45min
Orkiszowa galette z rabarbarem
3hod. 10min
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1hod. 10min