![Rabarbar pod kruszonką Rabarbar pod kruszonką](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7AF568A5-DFE2-47A1-8A2E-034BB75CFB38/Derivates/4c8c9cbf-53fc-40d8-97cf-d817f9b340c5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 180 g brązowego cukru
- skórka z cytryny, ekologiczna, bez białych błonek
- 500 g rabarbaru, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (opcjonalnie)
- 100 g płatków owsianych
- 100 g mąki pszennej
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1551.9 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 57.8 g
- Tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Mazurek śliwkowy
1h 45 min
Tarta tatin z warzywami korzeniowymi
2 godz. 10 min
Galette z borówkami
1 godz. 25 min
Focaccia z figami i rozmarynem
2 Std.
Orkiszowa galette z rabarbarem
3h 10 min
Mus rabarbarowy
55 dk
Dżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
45min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20min
Czereśniowa galette
1 godz. 25 min
Jabłka pod kruszonką
55 dk
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2 godz. 10 min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 Std. 20 Min