Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di scalogno, tagliato a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 800 g di pomodori, tagliati a metà
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 250 g di formaggio quark magro
-
2
cucchiai di olio di semi di lino
nebo 2 cucchiai di olio di oliva - 4 rametti di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliate finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Maionese
5min
Chutney di mango
1h
Feta al cartoccio
25min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Dip di tonno
5min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Vellutata di piselli
40min
Fonduta moitié-moitié
Brak ocen