Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di scalogno, tagliato a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 800 g di pomodori, tagliati a metà
- 300 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 250 g di formaggio quark magro
-
2
cucchiai di olio di semi di lino
nebo 2 cucchiai di olio di oliva - 4 rametti di basilico, fresco, le foglioline lavate e asciugate, tagliate finemente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 754 kJ / 180 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Menu: Zuppa di topinambur, barbabietole alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
3h
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Quiche di asparagi
1h
Agnello al curry indiano
1 Std. 30 Min
Birchermüesli
1h 10min
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Stufato di pollo alla senape
40min
Spezzatino di manzo con fagioli e salsa di feta
Žádné hodnocení
Couscous con agnello e verdure
50min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min