Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 cucchiaini colmi di semi di cumino (10 g)
- 4 cucchiaini colmi di semi di coriandolo (10 g)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, + q.b. per guarnire
-
50
g di polpa di cocco fresca e senza scorza, a pezzi (2-3 cm)
(volitelně)
nebo 3 cucchiai colmi di cocco disidratato grattugiato (15 g) (volitelně) - 80 g di burro, a pezzi
- 300 g di cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
-
½ - ¾
cucchiaino di pepe di Cayenna
nebo 1 - 2 peperoncini verdi freschi (6-8 cm), senza semi -
1000 - 1200
g di zucca, senza semi, in 8 pezzi con la buccia
nebo 1000 - 1200 g di zucca Butternut, senza semi, in 8 pezzi con la buccia - 300 g di lenticchie decorticate, verdi, marroni o di Puy
- 1000 g di acqua
- 250 - 300 g di peperoni rossi, sott'olio, a pezzi (1-2 cm)
- 130 g di panna acida (30% di grassi) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1504 kJ / 358 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 10.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45 Min
Yogurt fresco
11h 10min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 Min
Fagiolini al curry con riso
Žádné hodnocení
Polenta
1 Std.
Dado vegetale
1 Std.
Minestra di carote e menta
35 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Brodo vegetale in pasta vegano
1 Std.
Insalata di cavolfiori e patate con noci
40 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min