Zařízení & příslušenství
清蒸加吉鱼
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
鲷鱼,加吉鱼 约500克,去鳞去除内脏洗净1 条
-
火腿 切5*3厘米片10 克
-
干香菇 泡水半小时,切片1 朵
-
冬笋 切5*3厘米片10 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
水700 克
-
姜 切丝2 片
-
香菜1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.6 g
Kalorie
668.3 kJ /
159.8 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína