Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 条 鲷鱼,加吉鱼 ,约500克,去鳞去除内脏洗净
- 10 克 火腿 ,切5*3厘米片
- 1 朵 干香菇 ,泡水半小时,切片
- 10 克 冬笋 ,切5*3厘米片
- 1 根 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 1 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 1 茶匙 料酒
- 700 克 水
- 2 片 姜 ,切丝
- 1 小撮 香菜
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 668.3 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.3 g