Zařízení & příslušenství
Kung Pao Prawns
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 portions
Suroviny
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese Seafood
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Seafood Risotto with Chorizo
1hod. 5min.
Steamed Garlic Prawns
30min.
Braised Pork and Egg with Rice
45min.
Stir-fried Clams
35min.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min.
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1hod. 15min.
Thai Mussels
25min.
Prawn Xacuti
1hod. 20min.
Spicy Minced Chicken Salad
30min.
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min.