Kompatibilní verze
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 100 g di chicchi di miglio
- 150 g di riso originario
- 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
- 5 uova
- 200 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Pasta choux (senza glutine)
1h 20 min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pasta frolla (senza glutine)
2u. 45min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15min
Crema pasticcera (senza glutine)
15min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min