Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)

4.4 (34 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g di burro
  • 100 g di chicchi di miglio
  • 150 g di riso originario
  • 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
  • 5 uova
  • 200 g di zucchero

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
1085 kJ / 259 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
49.4 g
Tuk
4.2 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty