Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)

Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)

4.4 35 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
8 fette

Suroviny

  • 10 g di burro
  • 100 g di chicchi di miglio
  • 150 g di riso originario
  • 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
  • 5 uova
  • 200 g zucchero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 6 g
Kalorie 1085 kJ / 259 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 49.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...