Kompatibilní verze
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 100 g di chicchi di miglio
- 150 g di riso originario
- 8 g di lievito in polvere per dolci senza glutine
- 5 uova
- 200 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1h 50 min
Pasta choux (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2 godz. 45 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10 min
Crema pasticcera (senza glutine)
15 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15 min