Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di burro freddo a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 pizzico di sale
- 2 tuorli
- 25 g di latte freddo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 uovo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 11686 kJ / 2793 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 326 g
- Tuk
- 150 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Crema al burro al cacao
10 min
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta Choux
2h
Pasta di zucchero
1h 10min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Bignè al cioccolato
3h
Red velvet cake
1h 15 min