Roselle Jelly
TM6 TM5 TM31

Roselle Jelly

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 10 roselle calyces, fresh or dried, deseeded
  • 1000 g water
  • 15 g psyllium husks, pulverised (see tip)
  • 4 - 6 tbsp agave nectar
  • some fresh fruit cubes e.g. kiwis, mangoes, to garnish (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
272 kJ / 65 kcal
Protein
0 g
Sacharidy
17 g
Tuk
0 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty