Zařízení & příslušenství
Kimchi Sauce
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 jars
Suroviny
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 jar
Sodík
1904 mg
Protein
6 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min.
Mock Fin Soup
35min.
Soy Milk
1hod. 35min.
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2hod. 25min.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min.
Kimchi Sauce
20min.
Soy milk
24hod. 30min.
Kimchi
51hod.
Vegetarian Beehoon
25min.
Homemade Soy Milk
35min.
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min.
Foochow Nourishing Chicken Soup
1hod. 20min.