Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (volitelně)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 732 mg
Alternativní recepty
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min