
Zařízení & příslušenství
Pork Trotter Jelly
Příprava 5min
Celkový 8hod.
10 portions
Suroviny
-
water2300 g
-
pork trotter with skin and bone, cut in pieces (3 cm)800 g
-
pig‘s skin fat trimmed250 g
-
fresh ginger15 g
-
cloves2
-
star anise1
-
bay leaf1
-
dark soy sauce20 g
-
oyster sauce (volitelně)20 g
-
lump sugar15 g
-
fish sauce20 g
-
salt1 ½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
472 kcal /
1975 kJ
Protein
21 g
Tuk
40 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
17 g
Sodík
732 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recept
Mezinárodní
Mezinárodní