
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2300 g water
- 800 g pork trotter with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (volitelně)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 472 kcal / 1975 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 732 mg
Alternativní recepty
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Hakka Yam Abacus
20min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Mapo tofu
15min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min