![Pork Trotter Jelly Pork Trotter Jelly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f708a4a7-75b3-4299-8fb2-ccec2af69e12/Derivates/03a61e61-8187-467a-b57d-73f9291440ca.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (volitelně)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 732 mg
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Rice Wine Chicken
30 min