Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2300 g water
- 800 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (3 cm)
- 250 g pig‘s skin, fat trimmed
- 15 g fresh ginger
- 2 cloves
- 1 star anise
- 1 bay leaf
- 20 g dark soy sauce
- 20 g oyster sauce (volitelně)
- 15 g lump sugar
- 20 g fish sauce
- 1 ½ tsp salt
- 100 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 732 mg
Alternativní recepty
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Braised pork belly
55 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Chai Buey
1h 45min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30 Min