Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Granita ze šťovíku
- 70 gramů šťovíku
- 60 gramů cukru, krupice
- 300 gramů vody
- 6 gramů plátků želatiny
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky vinného octa
Rebarbora
- 150 gramů rebarbory, oloupané, na plátky
- 50 gramů cukru, krupice
- ½ čajové lžičky sušených ibiškových květů
- 150 gramů vody
Servis
- bílý jogurt, na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 658.5 kJ / 156.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugalská zelená vejce
Brak ocen
Zabaione
15min
Tandoori
5 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 godz. 20 min
Brazilský dezert quindim
30 min
Mandlové RAW brownies
2h 5min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Brak ocen
Pastilla koláč plněný kachním masem, meruňkou a piniovými oříšky
Brak ocen
Sezamové tyčinky
1 godz.
Aïoli
5 min
Karpatka
4 Std. 30 Min
Bolognese classico
5 Std.