Zařízení & příslušenství
Christstollenparfait
Příprava 20min.
Celkový 8hod. 30min.
16 Stücke
Suroviny
-
Aprikosen, getrocknet, entsteint70 g
-
Walnusshälften70 g
-
Rum30 g
-
weiße Schokolade in Stücken150 g
-
Eigelb4
-
Zucker100 g
-
Christstollen leicht zerbröselt (ca. 1 cm große Stückchen)150 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt600 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
4 g
Kalorie
1319 kJ /
315 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 6/2018
43 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Lebkuchenparfait
8hod. 15min.
Schichtdessert mit Kirschen
15min.
Bilbao - Goxua
2hod. 30min.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10hod.
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7hod.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3hod.
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9hod. 30min.
Mohn-Marzipan-Creme
3hod.
Weihnachtliches Tiramisù
8hod.
Weincreme
5hod. 40min.
Nougat-Marzipan-Eis
11hod. 20min.
Apfel-Streusel-Creme
1hod. 15min.