Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 70 g Walnusshälften
- 30 g Rum
- 150 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eigelb
- 100 g Zucker
- 150 g Christstollen, leicht zerbröselt (ca. 1 cm große Stückchen)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1319 kJ / 315 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaglione al Prosecco
15 dk
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9ωρ.
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Mohn-Marzipan-Creme
3hod.
Gefüllte Schokoladeneier auf Erdbeer-Vanille-Ragout
4h 30min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3hod.
Lebkuchen-Cantuccini
1h 30min
Limoncello-Creme
5h
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Orangen-Tonka-Eierlikör
1sa 20 dk
Aprikosen-Amaretti
30min