Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 5 g Espresso-Bohnen
- 250 g Sahne
- 250 g Milch
- 50 g Muscovado-Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 4 Eigelb (Kl. M)
- 750 g Wasser
- 50 g brauner Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eton Mess
4 Std. 20 Min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20 min.
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2h 45min
Limoncello-Creme
5 Std.
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Crème-brûlée-Äpfel
45 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min