Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Rettich, weiß, lang (ca. 700 g), in Stücken (2 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 2 geh. TL Senf
- 40 g Essig
- 30 g Öl
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Rucola
- 500 g Radieschen, bunt, halbiert
- 1 gelbe Paprika, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 662 kJ / 158 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Radieschen-Rettich-Salat
15 dk
Blumenkohlsalat
40min
Radisalat
10p
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Sellerie-Möhren-Salat mit Lachs
35 dk
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 dk
Weißkohlrohkost
10p
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10p
Rosenkohlsalat
25 dk
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10p
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10p