Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fränkisches Apfelweißkraut
50 Min
Radieschensalat
10min
Radisalat
10min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Sellerie-Möhren-Salat mit Lachs
35 Min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 min.
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1h 50min
Bunter Rettichsalat
1h 10min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10min
Radieschendressing
10min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min