Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 300 g Radieschen (ca. 2 Bund), halbiert
- 400 g Rettich, frisch, in Stücken (3 cm)
- 200 g Äpfel, Sorte Pink Lady, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 15 g süßer Senf
- 20 g Weißweinessig
- 40 g Öl
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Eier, wachsweich gekocht, geviertelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10 Min
Bunter Rettichsalat
1u. 10min
Blumenkohlsalat
40min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Weißkohlrohkost
10 Min
Krautsalat mit Leberkäse
25 Min
Radieschensalat
10 Min
Radisalat
10 Min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10 Min
Salatsauce für Blattsalate
10 Min
Rheinischer Wurstsalat
1h 15min