Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, roh, in kleinen Würfeln (1 cm), siehe Tipp
-
100
g Joghurt, 3,5% Fett
nebo 100 g Schmand - 40 g Mayonnaise
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 639 kJ / 152 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Rosenkohlsalat
25 Min
Rote Bete warm (Buraczki na ciepło)
1 Std.
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Bunter Rettichsalat
1 Std. 10 Min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Grünkohl-Paprika-Salat
1 Std. 15 Min
Rotkohlsalat
2 Std. 20 Min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Chinakohl-Salat
15 Min