Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 100 g Porree, in Stücken
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 650 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Prise Kümmel
- 200 g Schmelzkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 663 kJ / 278 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 Min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 Min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 Min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 Min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Spreewälder Kürbissuppe
50 Min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 Min