Zařízení & příslušenství
雞鬆親子蓋飯
Příprava 5min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
去皮去骨雞胸肉 切塊( 約3公分)300 克
-
蛋3 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
清酒10 克
-
味醂10 克
-
醬油膏20 克
-
油15 克
-
白米飯 (約2人份)300 克
-
七味粉 (volitelně)5 克
-
蔥 切蔥花10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
45.6 g
Kalorie
1554.5 kJ /
371.9 kcal
Tuk
16.8 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
我的深夜食堂
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan