蕃茄啤酒燉松阪豬

蕃茄啤酒燉松阪豬

3.8 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 (約250克),切塊
    1 顆
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    150 克
  • 牛心蕃茄 切塊
    80 克
  • 松阪肉 切塊(約3公分)
    400 克
  • 乾燥月桂葉 (volitelně)
    2 片
  • 蕃茄糊
    300 克
  • 麥芽啤酒 (黑啤酒)
    200 克
  • 綠色花椰菜 (約半顆),切塊
    50 克
  • 1 茶匙
  • 西洋芹 (約3枝),切片
    60 克
  • 綜合甜椒 切塊
    100 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.3 g
Kalorie 2099 kJ / 502 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 5.3 g
Sacharidy 41.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...