Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- máslo, na vymazání
- 220 gramů staršího bílého pečiva, na kousky (1 cm)
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
- 1 cibule, napůl
- ½ čajové lžičky provensálského koření
- 20 gramů másla
- 150 gramů mléka
- 2 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1028 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezvaječné těstoviny
1h 35min
Chléb se sýrem a bylinkami
2 godz. 45 min
Banánovo-čokoládová pomazánka
Pas d’évaluation
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
Pas d’évaluation
Granola s bezinkami
Pas d’évaluation
Citrónové hummusové noky
Pas d’évaluation
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Pas d’évaluation
Citrónová zmrzlina
10 Std. 20 Min
Šťavnatý vídeňský guláš
1 Std.
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2 Std. 20 Min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min