Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů bílého jogurtu
- 40 gramů staršího chleba (cca 1 plátek), na kousky (2 cm)
- 540 gramů vody
- 4 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- 2 jarní cibulky, na kousky (cca 4 cm)
- nastrouhanou citrónovou kůru z ½ citrónu
- 400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže, na kousky (2 cm) (viz Tip)
- 1 vejce
- 2 špetky chilli, prášku
- 1 čajová lžička soli, plus extra k dochucení
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, plus extra k dochucení
- citrónová šťáva, podle chuti
- extra panenský olivový olej, pro tvarování koulí
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1055.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vánoční cappuccino
1 Std. 10 Min
Portugalská zelená vejce
Žádné hodnocení
Cuketové pesto
20 Min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Mrkvové pesto
30 Min
Artyčokový dip s tofu
10 Min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Rajčatovo-fazolový salát
30 Min
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1 Std.
Rivani (pomerančový krupicový dezert)
1h 15min
Bylinková polévka s vejci
30 Min
Majonéza z červené čočky
11 godz. 15 min