Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
gramů sýru ricotta, salátového, na kousky (2–3 cm)
nebo 80 gramů feta sýru - 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
-
500
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
nebo 500 gramů rajčat, loupaných, na kousky (2–3 cm) - 1 čajovou lžičku rajčatového protlaku
- 1 špetku cukru
- 1 snítku čerstvé bazalky, opláchnuté a okapané
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 čajovou lžičku černého pepře, čerstvě umletého
- olej na smažení
- 350 gramů lilku na plátky (2–3 mm)
- 350 gramů těstovin, špaget
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2074 kJ / 495 kcal
- Protein
- 14.75 g
- Sacharidy
- 75.95 g
- Tuk
- 15.83 g
- Vláknina
- 6.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s paprikovou omáčkou
1h 55min
Pizza Quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Strašidelné pivíčko
30 Min
Cupcaky s popcornem a slaným karamelem
1 Std. 50 Min
Penne se slávkami
1h 5min
Ořechové semifreddo
8 godz. 20 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Žádné hodnocení
Španělská bramborová omeleta
40 min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1 Std. 25 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Špagety all'Amatriciana
30 Min