Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
gramů sýru ricotta, salátového, na kousky (2–3 cm)
nebo 80 gramů feta sýru - 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
-
500
gramů sekaných rajčat, sterilovaných
nebo 500 gramů rajčat, loupaných, na kousky (2–3 cm) - 1 čajovou lžičku rajčatového protlaku
- 1 špetku cukru
- 1 snítku čerstvé bazalky, opláchnuté a okapané
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 čajovou lžičku černého pepře, čerstvě umletého
- olej na smažení
- 350 gramů lilku na plátky (2–3 mm)
- 350 gramů těstovin, špaget
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2074 kJ / 495 kcal
- Protein
- 14.75 g
- Sacharidy
- 75.95 g
- Tuk
- 15.83 g
- Vláknina
- 6.73 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 Min
Nanuk v sušence
6h 40min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35 Min
Krém Karamel
3 godz.
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 godz.
Mousse ze tří druhů čokolády
4 godz. 30 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 godz. 15 min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1 godz. 30 min
Špagety all'Amatriciana
30 min
Pečené fazole
1 godz. 25 min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 godz. 20 min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30 min