Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
3 stroužky česneku
-
1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
-
5 kuliček černého pepře
-
1 čajová lžička soli
-
4 snítky petrželové natě
-
100 gramů sherry octa nebo medového octa
-
50 gramů vody
Jehněčí kotletky
-
800 gramů jehněčích kotlet
-
100 gramů hladké mouky
-
70 gramů olivového oleje
-
150 - 200 gramů pražené kukuřice
-
150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
2839.5 mg
Protein
132.6 g
Kalorie
18543.1 kJ /
4431.9 kcal
Tuk
383.9 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
154.5 g
Sacharidy
103.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční oslava
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polentové koláčky (bez lepku)
1hod.
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3hod. 10min.
Čokoládový shake pro skvělou pleť
10min.
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1hod.
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2hod. 40min.
Španělský zeleninový koláč COCA
35min.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min.
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min.
Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy
2hod. 30min.
Telecí guláš v chlebu
Žádné hodnocení
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.