Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
- 5 kuliček černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 snítky petrželové natě
- 100 gramů sherry octa nebo medového octa
- 50 gramů vody
Jehněčí kotletky
- 800 gramů jehněčích kotlet
- 100 gramů hladké mouky
- 70 gramů olivového oleje
- 150 - 200 gramů pražené kukuřice
- 150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 18543.1 kJ / 4431.9 kcal
- Protein
- 132.6 g
- Sacharidy
- 103.5 g
- Tuk
- 383.9 g
- Nasycený tuk
- 154.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 2839.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min
Cava trifle s ostružinami a hroznovým vínem
4h 30min
Green Emotion (Zelené emoce)
15 Min
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50 min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 min
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12h
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40 min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Lilkové rolky plněné mletým masem
55 min
Milkshake s burákovým máslem
15 Min
Pestrý salát s kuskusem, ráno běžíš za busem
25 min
Lutika
1 godz. 20 min