
Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
Příprava 20min
Celkový 3hod.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
stroužky česneku3
-
mleté uzené sladké papriky1 čajová lžička
-
kuliček černého pepře5
-
soli1 čajová lžička
-
petrželové natě4 snítky
-
sherry octa nebo medového octa100 gramů
-
vody50 gramů
Jehněčí kotletky
-
jehněčích kotlet800 gramů
-
hladké mouky100 gramů
-
olivového oleje70 gramů
-
pražené kukuřice150 - 200 gramů
-
smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku150 - 200 gramů
Nutriční hodnoty na 4 porce
Kalorie
4431.9 kcal /
18543.1 kJ
Protein
132.6 g
Tuk
383.9 g
Sacharidy
103.5 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
154.5 g
Sodík
2839.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční oslava
10 recept
Česká republika
Česká republika