Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
3 stroužky česneku
-
1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
-
5 kuliček černého pepře
-
1 čajová lžička soli
-
4 snítky petrželové natě
-
100 gramů sherry octa nebo medového octa
-
50 gramů vody
Jehněčí kotletky
-
800 gramů jehněčích kotlet
-
100 gramů hladké mouky
-
70 gramů olivového oleje
-
150 - 200 gramů pražené kukuřice
-
150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
2839.5 mg
Protein
132.6 g
Kalorie
18543.1 kJ /
4431.9 kcal
Tuk
383.9 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
154.5 g
Sacharidy
103.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční oslava
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí stew na pivu s knedlíky s čedarem a petrželí
1hod. 55min.
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Avokádovo-bazalkový dip
20min.
Nadívané papriky po sicilsku
1hod. 30min.
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1hod. 10min.
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min.
Plněné žampióny
1hod. 5min.
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4hod. 30min.
Zelené vánoční stromečky
45min.
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min.