Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
- 5 kuliček černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 snítky petrželové natě
- 100 gramů sherry octa nebo medového octa
- 50 gramů vody
Jehněčí kotletky
- 800 gramů jehněčích kotlet
- 100 gramů hladké mouky
- 70 gramů olivového oleje
- 150 - 200 gramů pražené kukuřice
- 150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 18543.1 kJ / 4431.9 kcal
- Protein
- 132.6 g
- Sacharidy
- 103.5 g
- Tuk
- 383.9 g
- Nasycený tuk
- 154.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 2839.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malajské kokosové kuře
10 Std.
Novoroční bigos
55 dk
Slaninový trhanec
45 dk
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Žádné hodnocení
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1h 35min
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1sa 20 dk
Vegetariánská pizza pro TM6
1sa 40 dk
Celé kuřátko na pomerančích
1h 25min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2sa
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15 dk
Bolognese classico
5h
Čočkový salát
2 godz. 45 min