
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
- 5 kuliček černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 snítky petrželové natě
- 100 gramů sherry octa nebo medového octa
- 50 gramů vody
Jehněčí kotletky
- 800 gramů jehněčích kotlet
- 100 gramů hladké mouky
- 70 gramů olivového oleje
- 150 - 200 gramů pražené kukuřice
- 150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 4431.9 kcal / 18543.1 kJ
- Protein
- 132.6 g
- Tuk
- 383.9 g
- Sacharidy
- 103.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 154.5 g
- Sodík
- 2839.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Novoroční bigos
55min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Žádné hodnocení
Gratinovaný chřest se šunkou
1hod. 10min
Jelení se šípkovou omáčkou
1hod. 20min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1hod. 10min
High protein vanilkový mousse s chia semínky
12hod. 15min
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3hod. 40min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4hod.