Zařízení & příslušenství
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
4 porce
Suroviny
Marináda
-
3 stroužky česneku
-
1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
-
5 kuliček černého pepře
-
1 čajová lžička soli
-
4 snítky petrželové natě
-
100 gramů sherry octa nebo medového octa
-
50 gramů vody
Jehněčí kotletky
-
800 gramů jehněčích kotlet
-
100 gramů hladké mouky
-
70 gramů olivového oleje
-
150 - 200 gramů pražené kukuřice
-
150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 porce
Sodík
2839.5 mg
Protein
132.6 g
Kalorie
18543.1 kJ /
4431.9 kcal
Tuk
383.9 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
154.5 g
Sacharidy
103.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční oslava
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Novoroční bigos
55 Min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1 Std. 25 Min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 Min
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55 Min
Terina s kachními játry a portským vínem
Keine Bewertungen
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30 Min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Hovězí kuličky se salsicciou
40 Min
Gulášová polévka s balzamikem
1 Std. 30 Min
Piškotový dort s hroznovým vínem a sektem
55 Min
Kuře na kari s olivami
50 Min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min