Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marináda
- 3 stroužky česneku
- 1 čajová lžička mleté uzené sladké papriky
- 5 kuliček černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 4 snítky petrželové natě
- 100 gramů sherry octa nebo medového octa
- 50 gramů vody
Jehněčí kotletky
- 800 gramů jehněčích kotlet
- 100 gramů hladké mouky
- 70 gramů olivového oleje
- 150 - 200 gramů pražené kukuřice
- 150 - 200 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 4 porce
- Kalorie
- 18543.1 kJ / 4431.9 kcal
- Protein
- 132.6 g
- Sacharidy
- 103.5 g
- Tuk
- 383.9 g
- Nasycený tuk
- 154.5 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 2839.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1 Std. 20 Min
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50 Min
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Žádné hodnocení
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Žádné hodnocení
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13 godz. 30 min
Vitello tonato
2h
Bramborový chléb (bez lepku)
2h 30min
Kubánské picadillo
50 Min
Aïoli
5 min
Krevetové kari
25 Min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 Min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 Min