蒜蒸蛤蜊
TM31 TM5 TM6

蒜蒸蛤蜊

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 蒜頭
  • 300 克 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,吐沙1小時
  • 2 大匙 清酒
    nebo 2 大匙 米酒
  • 1 小撮 鹽
  • 600 克 水
  • ½ 根. 蔥 , 切絲,裝飾用
  • ½ 根. 新鮮紅辣椒 ,切段,裝飾用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
297 kJ / 71 kcal
Protein
8.714 g
Sacharidy
3.984 g
Tuk
0.525 g
Vláknina
0.098 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty