Zařízení & příslušenství
蒜蒸蛤蜊
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
蟹 吐沙1小時300 克
-
2 大匙 米酒清酒2 大匙
-
鹽1 小撮
-
水600 克
-
蔥 切絲,裝飾用½ 根.
-
新鮮紅辣椒 切段,裝飾用½ 根.
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8.714 g
Kalorie
297 kJ /
71 kcal
Tuk
0.525 g
Vláknina
0.098 g
Sacharidy
3.984 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
清爽料理吃一夏
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan