蒜蒸蛤蜊

蒜蒸蛤蜊

4.8 6 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    30 克
  • 吐沙1小時
    300 克
  • 清酒
    2 大匙
    2 大匙 米酒
  • 1 小撮
  • 600 克
  • 切絲,裝飾用
    ½ 根.
  • 新鮮紅辣椒 切段,裝飾用
    ½ 根.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 8.714 g
Kalorie 297 kJ / 71 kcal
Tuk 0.525 g
Vláknina 0.098 g
Sacharidy 3.984 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...