五花炒青椒
TM5 TM6

五花炒青椒

4.3 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 2 粒 蒜頭
  • 5 克 薑
  • 200 克 帶皮五花肉 ,切片(約0.5公分)
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • ½ 顆 青椒 ,切片
  • ½ 顆 綜合甜椒 ,切片
  • ½ 根 蔥 ,切蔥花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1756 kJ / 419 kcal
Protein
15.324 g
Sacharidy
5.883 g
Tuk
36.85 g
Vláknina
1.98 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty