五花炒青椒

五花炒青椒

4.3 18 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    2 粒
  • 5 克
  • 帶皮五花肉 切片(約0.5公分)
    200 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 青椒 切片
    ½ 顆
  • 綜合甜椒 切片
    ½ 顆
  • 切蔥花
    ½ 根

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.324 g
Kalorie 1756 kJ / 419 kcal
Tuk 36.85 g
Vláknina 1.98 g
Sacharidy 5.883 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...