Zařízení & příslušenství
五花炒青椒
Příprava 20min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭2 粒
-
薑5 克
-
帶皮五花肉 切片(約0.5公分)200 克
-
蠔油1 大匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
青椒 切片½ 顆
-
綜合甜椒 切片½ 顆
-
蔥 切蔥花½ 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.324 g
Kalorie
1756 kJ /
419 kcal
Tuk
36.85 g
Vláknina
1.98 g
Sacharidy
5.883 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
五星級家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan