Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de agua
- 35 g de flor de jamaica
- 70 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 500 g de lomo de cerdo
- sal, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 1 ramita de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 1 chile de árbol seco
- 150 g de pulpa de tamarindo
- ¼ cdita de sal fina
- 2 cdas de azúcar
- aceite vegetal, el suficiente para sellar el lomo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 8740 kJ / 2081 kcal
- Protein
- 94 g
- Sacharidy
- 135 g
- Tuk
- 133 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Crema de elote
20 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min
Adobo con carne
50min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Pollo encacahuatado
45min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 Min
Pollo con mole verde
1h
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1h 30min
Filete de res en salsa de chile morita
40min