Gelatina de mango

Gelatina de mango

1.9 80 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 6hod. 15min.
10 porciones

Suroviny

  • aceite vegetal el necesario para engrasar
  • 1000 g de agua
  • 80 g de gelatina en polvo sabor mango (1 sobre, p. ej. Jell-O®)
  • 1 cda de grenetina en polvo
  • 100 g de queso crema
  • 150 g de mango fresco o congelado, solo la pulpa
  • 500 g de yogur de mango
  • 1 mango manila, en cubitos para decorar
  • hojas de hierbabuena fresca para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 108.6 mg
Protein 4.4 g
Kalorie 615.7 kJ / 147.2 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 24.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...