
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- aceite vegetal el necesario para engrasar
- 1000 g de agua
- 80 g de gelatina en polvo sabor mango (1 sobre, p. ej. Jell-O®)
- 1 cda de grenetina en polvo
- 100 g de queso crema
- 150 g de mango fresco o congelado, solo la pulpa
- 500 g de yogur de mango
- 1 mango manila, en cubitos para decorar
- hojas de hierbabuena fresca para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 147.2 kcal / 615.7 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 4.2 g
- Sacharidy
- 24.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 108.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atole de Piña
25min
Atole de fresa
25min
Pierna adobada navideña
1hod. 45min
Carnitas de Marlin
40min
Caldo siete mares (Baja California) TM6
1hod. 10min
Pay de limón con galletas
12hod.
Ensalada de manzana navideña
10min
Gelatina de mango
15min
Atole de chocolate
20min
Rollo de guayaba
2hod. 30min
Gelatina de mazapán
2hod.
Carlota de limón
5hod.