Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nogada
- 15 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de leche
- 200 g de crema ácida
- 90 g de queso de cabra
- 200 g de nuez de castilla, en mitades, limpia
- 10 g de jerez
- ½ cdita de canela en polvo
- 2 cdas de azúcar
Relleno
- 40 g de almendras, peladas
- 50 g de mitades de durazno en almíbar
- 240 g de manzana, en trozos
- 50 g de piñones
- 170 g de hongos cremini
- 220 g de champiñones
- 70 g de cebolla
- 180 g de jitomate, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de aceite de oliva
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas de sal gruesa
- 40 g de pasitas
- 4 chiles poblanos, asados, pelados y desvenados para rellenar
- granada, sólo los granos, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3125 kJ / 744 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla vegetariano
1h
Romeritos
1 Std. 40 Min
Mole de olla vegano
45 min
Barbacoa de hongos
30 min
Tinga de col
35 min
Taquitos de huitlacoche
25 min
Tinga de setas
25 min
Chiles en nogada
1h
Bolitas de plátano macho
40 min
Pollo con mole verde
1h
Chiles en nogada
1h
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min