Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nogada
- 15 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de leche
- 200 g de crema ácida
- 90 g de queso de cabra
- 200 g de nuez de castilla, en mitades, limpia
- 10 g de jerez
- ½ cdita de canela en polvo
- 2 cdas de azúcar
Relleno
- 40 g de almendras, peladas
- 50 g de mitades de durazno en almíbar
- 240 g de manzana, en trozos
- 50 g de piñones
- 170 g de hongos cremini
- 220 g de champiñones
- 70 g de cebolla
- 180 g de jitomate, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de aceite de oliva
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas de sal gruesa
- 40 g de pasitas
- 4 chiles poblanos, asados, pelados y desvenados para rellenar
- granada, sólo los granos, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3125 kJ / 744 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pozole de setas
1 Std.
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min
Pancita de hongos
1 Std.
Chiles en nogada
1 Std.
Tinga de col
35 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1 Std. 50 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Caldo de camarón
40 Min
Bolitas de plátano macho
40 Min
Mole de olla vegano
45 Min