
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Foie
-
1
hígado crudo de pato fresco y frío (500 g)
nebo 1 hígado crudo de oca fresco y frío (500 g) - ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 300 g de cubitos de hielo
Escabeche
- 400 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 hojas de laurel secas
- 8 dientes de ajo sin pelar
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 1 cucharadita de sal
- 80 g de vinagre de jerez
Lentejas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 hoja de laurel seca
- g de lentejas pardinas (remojadas 3-4 horas)
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 36 guindillas verdes en vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 162 kcal / 676 kJ
- Protein
- 2.02 g
- Tuk
- 16.14 g
- Sacharidy
- 1.92 g
- Vláknina
- 0.54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilla Alaska
1hod. 15min
Bricks de patata con yema
2hod. 20min
Pan frito indio (panipuri)
1hod.
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1hod. 50min
Sorbete de pétalos de rosa
5min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8hod.
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1hod. 40min
Cassata siciliana
6hod. 30min
Menú: Bullabesa
1hod. 5min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45min
Steak tartare
30min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min