Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g cenoura cortada em palitos (5 cm x 5 mm)
- 1 c. chá de sal marinho
- 40 g noodles de arroz vermicelli
- 1300 g água
- 8 vagens de feijão-verde, s/ pontas, cortados em tiras
- 8 gambas grandes s/ casca
- 8 pedaços de papel de arroz
- 8 folhas de alface iceberg cortada em tiras
- 3 pés de coentros, só as folhas
- 1 dente de alho
- ½ malagueta
- 2 c. sopa de sumo de lima
- 2 c. sopa de molho de peixe
- 1 c. sopa de vinagre de arroz
- 2 c. sopa de açúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 743 kJ / 177 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mistura de especiarias mexicana
5min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1sa 10 dk
Lombinho de borrego com crosta de ervas e puré de beterraba
1sa 25 dk
Molho béarnaise
15 Min
Salada de cevada com frango e beterraba
8h 40min
Salada de inverno
35min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1 Std. 20 Min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2h 5min
Caldo de galinha - TM5
1h 5min
Pãezinhos a vapor com barriga de porco no forno
7h
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1sa 10 dk