Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g queijo parmesão
- 50 g amêndoa c/ pele
- 2 dentes de alho
- 50 g hortelã
- 25 g manjericão
- 15 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 130 g azeite
Sopa
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 80 g aipo cortado em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- 400 g batatinha nova cortada em quartos
- 200 g curgete cortada em cubos pequenos
- 150 g ervilhas de quebrar
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 2 pés de manjericão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1196 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de cogumelos e couve roxa
1h
Canja de feijão-frade
1h
Creme de lentilhas picante com seitan - TM31
35min
Creme de ervilhas e agrião
45 Min
Sopa de pastinaca, alho e nabo
50min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Creme de canónigos
25min
Sopa picante de couve-flor
30 Min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 Min
Sopa de couve-flor e alho assados
1h 10min
Sopa de nabo e espinafres
45 Min