Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g queijo parmesão
- 50 g amêndoa c/ pele
- 2 dentes de alho
- 50 g hortelã
- 25 g manjericão
- 15 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 130 g azeite
Sopa
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 80 g aipo cortado em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- 400 g batatinha nova cortada em quartos
- 200 g curgete cortada em cubos pequenos
- 150 g ervilhas de quebrar
- 2 pés de hortelã, só as folhas
- 2 pés de manjericão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1196 kJ / 286 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 Min
Sopa de beringela e pimento
40min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Creme de chuchu e funcho
40min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Creme de curgete
40min
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
2h 25min
Sopa de legumes com pesto
55 Min
Sopa de curgete com cebolinho
40min
Vichyssoise de espargos
40min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1 Std.
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30min