
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g queijo parmesão
- 50 g amêndoa c/ pele
- 2 dentes de alho
- 50 g hortelã
- 25 g manjericão
- 15 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 130 g azeite
Sopa
- 35 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 80 g aipo cortado em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- 400 g batatinha nova cortada em quartos
- 200 g curgete cortada em cubos pequenos
- 150 g ervilhas de quebrar
- 2 pés de hortelã só as folhas
- 2 pés de manjericão só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 286 kcal / 1196 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa marroquina de cenoura
40min
Sopa de lentilhas e abóbora
5hod. 20min
Sopa de tomate com grão, lentilhas e coentros
40min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Creme de brócolos e queijo camembert
45min
Sopa de feijão-branco
25min
Sopa de tomate e beringela
35min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30min
Sopa de couve e batata
50min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50min