Kompatibilní verze
Volcán de chocolate con helado de moca (sin gluten, sin lácteos)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de moca
- 150 g de anacardos crudos
- 230 g de leche de coco
- 30 g de cacao en polvo (con o sin azúcar)
- 120 g de azúcar de coco
- 15 g de jarabe de agave
- 1 cucharadita de extracto natural de vainilla
- 3 cucharaditas de café soluble
- 1 pellizco de sal
Volcán de chocolate
- 150 g chocolate negro (70% de cacao) vegano en trozos
- 150 g de aceite de coco y un poco más para engrasar
- 75 g de azúcar glas
- 180 g de huevo (aprox. 3 huevos medianos)
- 5 g de maicena
- 35 g de harina de arroz
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3271 kJ / 782 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 53 g
- Nasycený tuk
- 36 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 98 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Galettes dulces de trigo sarraceno (sin gluten)
35min
Croquetas de espinacas con atún y pimiento morrón
11 Std.
Chapati sin gluten
30 min
Panecillos de espelta
16h 30min
Cóctel dorado de piña
10 Min
Tiramisú (sin gluten y sin lácteos)
8 godz. 50 min
Salsa de chocolate (sin gluten, sin huevo, sin lácteos)
10 Min
Lápices de galleta
1 godz. 30 min
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Pancakes
2 godz. 30 min
Pan 100% trigo sarraceno
2h