Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pestek dyni
- 80 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 70 g liści czosnku niedźwiedziego, świeżych, umytych i osuszonych, pokrojonych na kawałki
-
150
g oliwy z oliwek, extra virgin
nebo 150 g oleju rzepakowego, tłoczonego na zimno - 1 płaska łyżeczka soli
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2084.8 kJ / 498.3 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 50.2 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1014.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos paprykowy à la Ajvar
55min
Pesto szpinakowe
10 min
Pesto z jarmużu
25 min
Pesto ze szczawiu
10 min
Przyprawa z suszonym czosnkiem niedźwiedzim
2h 10min
Konfitura z płatków róży
15min
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8h 15min
Pesto z orzechów włoskich i rukoli
10 min
Pesto z rukoli
10 min
Chrzan tarty podstawowy
10 min
Ćwikła
50min
Proziaki z masłem czosnkowym
25 min