
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cakes
- olive oil spray for greasing
- 100 g pecan nuts
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)
- 4 eggs
- 350 g caster sugar
- 350 g grapeseed oil
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- 450 g plain flour
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 440 g canned crushed pineapple drained (approx. 230 g after draining)
Filling
- 20 g stem ginger (see Tips)
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g caster sugar
- 1 orange zest only, no white pith
Frosting
- 20 - 30 g stem ginger to taste (see Tips)
- 200 g unsalted butter softened
- 500 g cream cheese softened
- 150 g icing sugar
- 1 orange zest only, no white pith
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 721 kcal / 3028.2 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Sodík
- 252.3 mg
Alternativní recepty
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28hod. 15min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1hod. 20min
Feijoa chutney
1hod. 15min
Feijoa crumble slice
1hod. 5min
Caramel feijoa upside down cake
1hod. 10min
Feijoa bakewell tart
1hod. 35min
Rhubarb, orange and almond Cake
1hod. 30min
Two-layer chocolate cake
3hod. 20min
Double ginger and pear cake
1hod. 35min
Ginger fluff
50min
Fruit scones
30min
Afghan biscuits
25min