![Plum and raspberry cobbler Plum and raspberry cobbler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D76CA219-A53A-45A3-966D-7E03ABD96245/Derivates/9B46892F-4E89-4159-AE65-A26733BE1E0F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g plums, stones removed and flesh cut into 6 wedges
- 300 g raspberries (fresh or frozen)
- 1 ½ tbsp brown sugar (see Tips)
- 2 tbsp orange juice
- 110 g self-raising flour, plus extra for dusting
- 80 g wholemeal spelt flour (see Tips)
- 1 tsp baking powder
- 90 g butter, chilled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 eggs
- milk, for brushing
- pouring (whipping) cream, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 729 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 167.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhubarb crumble
45 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Shortcrust pastry
5 Min
Gluten free warm berry cobbler
45 min
Iced puff pastry
40 min
Hot cross buns
1h 40min
Apple sponge pudding
1h 20min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Shortbread
1h
Tomato pasta sauce
40 min