Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
6
hake steaks (120-200 g each)
nebo 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 50 g white wine (volitelně)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Pumpkin soup
35 Min
Fruit ice cream
5 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Boiled eggs
20 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Lemon cake
2 Std.
Cod with citrus butter
50 Min