Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
-
6
hake steaks (120-200 g each)
nebo 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 tsp salt, adjust to taste
- 150 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 100 g carrots, cut in pieces
- 50 g white wine (volitelně)
- 400 g tomatoes, cut in pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 100 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
45 min
Chilli con carne
40 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Fruit ice cream
5min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Baked spinach and eggs
40 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Frozen fruit sorbet
5min
Cod with citrus butter
50 min