Risotto with Parmesan cheese
TM6 TM5 TM31

Risotto with Parmesan cheese

4.2 (30 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 40 g butter
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
  • 60 g dry white wine
  • 820 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
    nebo 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1812 kJ / 433 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
63 g
Tuk
15 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty