Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4小时
Pane alla birra
4h 55 phút
Maritozzo romano
11h
Pane injera
8小时 30 分钟
Pizza di pasqua dolce
3h
Ciambella ciociara
3h
Pane toscano con lievito madre
5h
Torcolo di San Costanzo
5sa 30 dk
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Torta al testo
1h