Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Lievito madre
72h 15min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Torta al testo
1 Std.
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Preimpasto per pane
24h 30min
Ciriola romana
10h 50 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min